Referencer

Læs her om hvad tidligere deltagere har fået ud af forløb med Ellen Wolgau.

"Jeg har haft stort udbytte af at deltage på Mindfulness og Kommunikation – i ledelse, samarbejde og formidling. Jeg har fået rigtig mange input og redskaber, som jeg kan bruge og arbejde videre med i både mit private og professionelle liv. Især mindfulness-delen har været super inspirerende. Jeg har bl.a. taget følgende med mig på min videre rejse: Mindfulness er mere end bare teknikker og værktøjer. Det er en form for livsindstilling og tilstand, som med tiden – måske og forhåbentlig – kan blive en integreret del af min hverdag og måde at forholde mig til virkeligheden og til livet i det hele taget. Mindfulness er en energikilde og vejen til i højere grad at udnytte mine potentialer. Gennem mindfulness kan jeg komme ud over dét, som begrænser mig, og i stedet gøre dét, som jeg har allermest lyst til og – måske og forhåbentlig – opleve større livsglæde, energi og inspiration i hverdagen."

Nina Wodstrup Jensen cand. polit.

"Jeg deltog i foråret 2014 i et spændende uddannelsesforløb i Mindfullnes og kommunikation – i ledelse, samarbejde og formidling med underviser Ellen Wolgau. Dette refleksionsrum har bidraget til en udvikling både fagligt og personligt, idet jeg oplever mig mere autentisk i mit forhold til mit fag. I forhold til min faglige optik, er det min oplevelse at de teorier og forståelser som jeg anså mig selv velbevandret i, stod tydeligere frem og gav mere mening, efter blot 6 ugers undervisning. Jeg har personligt fået rettet min opmærksomhed på udfordringer i forhold til bl.a. mine antagelser, relationer og betydningen af min kommunikation, hvilket har hjulpet mig med at få øje på egne ressourcer, valg og muligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at deltage i et lignende fora for personlig og faglig udvikling, og opleve den fornyede indsigt og energi som jeg stadig nyder godt af."

Yvonne Krogh cand. pæd. pæd. psyk.

"Ellen er på den mest inspirerende og kompetente måde helt i overensstemmelse med det, hun selv formidler. Hendes underviserrum emmer af autencitet fra a til z."

Vibeke Weber rådgiver, coach og underviser hos how2grow & weber coaching.

"Jeg har haft den fornøjelse, at være deltager på et lederkursus med Ellen som underviser. At starte dagen med Ellen og hendes mindfulness er en god start. Ellen er intet mindre end en sublim underviser, der i højt humør formår at føre én over bjergene af kommunikationsteorier på godt akademisk niveau, så man bliver nysgerrig efter mere."  

Vinni Bay socialrådgiver